Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Az utolsó kapcsolja le...

2020. október 16. - The milkman

... a villanyt.  A Sötétség már átvette az uralmat. Hiába szűköl a kisember : Csak egy kis nyugalmat kérünk. Elég volt a harcokból. Az erőfitogtatásból. Ennél jobban már nem lehet megosztani az embereket. Mission is complited.

De nem... Több száz ember várja napok óta a koronavírus eredményét, látva , hogy több tucatnyi beteg hal bele a járványba. De "nekünk, magyaroknak ", még mindig fontos egy nemzetközi úszóverseny megrendezése. Lezárják az uszodákat, szállodákat, nehogy a versenyzők valakivel is érintkezzenek. Javaslatom: amíg tart a verseny, a 13. kerület lakosainak nem szabad elhagyni otthonát. Kész ! Maradjon otthon és örüljön, hogy a közelben úsznak a fiatalok . Pont.

A Nemzeti Vágtát is megrendeztük. Nézők nélkül. Javaslatom: jövőre lovak nélkül legyen vágta. El kell játszani a lovasoknak, hogy van alattuk valami.

De játsszuk el azt is, hogy parlamenti demokráciában élünk, ahol vannak politikusok. Akik nem könyvet zúzatnak be, és villám sebességgel gazdagodnak, hanem...Képviselik a választókat. Brrrrr.

Játsszák el a Színművészeti Egyetemen, hogy milyen lenne, ha beengednék a hatalom delegáltjait. Kancellár, Kuratórium, Felügyelő bizottság, és Attila, a hunok vezére. Tessék !

Játsszuk el, hogy nincs igazából klímaválság a Földön. Építsük az autógyárakat. Jöjjenek az autók. Zabáljuk tele magunkat akciós virslivel, miközben százezrek halnak éhen naponta a világon.

Meddig játszhatjuk ezt el ? Meddig csapjuk be magunkat ? Meddig hagyjuk becsapni magunkat ? Nem sokáig. Néhány évtized múlva, amikor az állatok újra birtokba veszik a Földet, egy termetes patkány még rászól az utolsó, haldokló emberre: - Figyu' , Sapienském, mielőtt lelépnél, kapcsold le a villanyt ! Nekünk nem kell. Köszi !

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7116241220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2020.10.16. 15:08:07

brókerek beszélgetnek:
Amíg az emberek így akarnak élni, szép kocsikban ülve, nagy házakban, amit ki se tudnak fizetni, addig fontos vagy. Az egyetlen ok, amitől úgy élhetnek, mint a királyok, az az, hogy mi a megfelelő ritmusban pengetjük a húrokat. Ha felemelem a kezem, akkor az egész világ kurvára igazságos lesz kurva gyorsan, és azt igazából senki sem akarja. Azt mondják, hogy akarják, de igazából nem. Azt akarják, amit adni tudunk nekik, de ártatlannak is akarnak látszani és úgy tenni, fogalmuk sincsen, honnan jött.
süti beállítások módosítása