Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Álljon meg a "mehet" !

2020. szeptember 16. - The milkman

Az úgynevezett Döntéshozók kezében vagyunk. Mi adófizető, földlakó emberek. Nézzünk példákat. Egyesült Államok: Pusztít a tűzvész a nyugati partvidéken, több tucat ember meghalt. A bölcs döntéshozó nézi a pusztítást, majd így szól: Hmm. Induljunk vissza a Fehér Házba, aláírni arab-izraeli megállapodást. Az a legkevesebb, hogy  Nobel-díjat kapok érte. Ja a tűzvész ?! Biztosan Kínából jön. Figyeljék meg , hogy le fog hűlni előbb-utóbb a levegő. Addig is  ... tőlem mehet !

Hungary. Egyre több a halálos áldozata vírusnak. Valóban kezd életveszélyessé válni a közösségben való tartózkodás. Már az általános iskolások körében is terjed a kór. De... az oktatás mehet tovább, mert a szülőknek dolgozni kell. M u n k a a l a p ú társadalom. A dolgozó mehet, mert ha nem megy, csődbe mehet. Ja, hogy közben meghalnak "itt-ott" emberek, sőt még Pataky Attila is megbetegszik... Ami a "maszkon kifér", a gyerek mehet az iskolába. Elvégre "Horvátba" is kivitték a szülők augusztusban.

Sport. Több, mint 7000 ember ünnepelte a Fradi sikerét a magyar utcaválogatott ellen (az ellenfél a koronavírussal sújtott és a meccs halasztását kérő  Paks volt. ) Ha feltántorogsz egy metrószerelvényre maszk nélkül - úgy hiszem jogosan - már keményen megbüntetnek érte. A lelátókon egymás hátán ugráló tömeget pedig nem győzik dicsőíteni a magyarul - maj'nem - jól beszélő játékosok. Hajrá Fradi ! Hajrá Covid !

És persze várjuk a Szuperkupa döntőre érkező külföldi szurkolósereget. Szponzorként a Heineken mellett , kötelezően a COVID-19-et is feltüntetném a molinókon. Nyilatkozik a sportág elnöke: a stadion biztonságos, a döntő mehet.

Sejtem, mikor fog megállni a MEHET. Akkor, ha egy Döntéshozó is elkapja a vírust. Valljuk meg őszintén, erre kevés esély van, mert ahhoz emberek között kellene  lenniük...

És addig ?!  Kedves Embertársaim ! EZ, ÍGY, meddig mehet ?!

Mm

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr9816203154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása