Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Fojtsd meg, Ede !

2020. augusztus 06. - The milkman

Az színműves hallgatók kontra magyar kormány "vitájából" ez ősrégi vicc jut eszembe: néhány egér elhatározza, hogy elűzik a lakóterületükön élő elefántot. Meg is rohamozzák derekasan, de az elefánt egy laza mozdulattal lerázza magáról őket. Egy kivételével. Látva társuk helyzetét, a földön lévő egértársak hangos kántálásba kezdenek: Fojtsd meg Ede, fojtsd meg Ede !

A vicc nem tér ki arra, hogy mi lett Ede sorsa. Ami a SZFE-vel történik a nem vicc. Az a nagy, magyar valóság. Szinte lehetetlen ellene tenni valamit. Szinte lehetetlen. De ha sokan akarnak tenni ellene, ha sokan vállalják a majdnem lehetetlen küldetést, akkor kikerülhet ebből a sokaságból néhány Ede. Úgy ám, de-de.

A magam részéről annyit tudok tenni, hogy szívesen részt veszek a "rohamban". Elég volt a politika által felpumpált elefántokból. Akik szándékosan törnek-zúznak, amerre kedvük tartja.

Egerek és Emberek ! Edék és egyéb Hősök ! Támadásra felkészülni !

MM Ede

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr1416117136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása