Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Magyart a Holdra !

2020. május 06. - The milkman

Miért is ne ?! Miközben a fél ország keresi a munkahelyét vagy segélyért kuncsorog,a másik fele pedig próbál visszajelentkezni az orvosi ellátórendszerbe, Palkovics miniszter úr nagy álmokat szövöget: "magyar forma egyes versenyzőt akarunk nevelni, no és MotoGP bajnokot." Az is magyar, persze. És ha már lesz ilyen legény, nosza építsünk neki(k) egy új pályát is, "valahol Kelet-Magyarországon." Remek időzítéssel ezt ma jelenti be.(Nemzeti Sport)  Mert különben ebben az országban minden rendben van. A politikusok szerint. Én hiszek nekik. Van bérlakás program, támogatják a művészetet, jut az egészségügyre is, ha kell külföldről hoznak munkaerőt. Bocs, ezt nem mondtam: ez Ausztria. És mi másoljuk Ausztriát. Sőt meg is előzzük őket. Mit nekünk Niki Lauda és Gerhard Berger autós sportmúltja... nekünk jövőnk van és LESZ Forma egyes pilótánk, nem is akár milyen. M-a-g-y-a-r.

Mint adófizető állampolgár természetesen támogatom a Magyar Űrhajósprogramot is:küldjünk embereket a Holdra, kerül, amibe kerül. Nekem már jelöltem is van: Palkovics László innovációs és technológiai miniszter  Ő a jövő embere, ő tűzze ki a magyar lobogót a sárga égitesten.

És ha ez is megtörtént... építsünk végre bérlakásokat és legyen működőképes egészségügyünk. De csak a Forma '1 és a Holdra szállás után. Itt a Földön.

Köszönöm . Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr5715666034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2020.05.07. 07:00:46

nem sárga, szürke. a regolit szürke.
süti beállítások módosítása