Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Torghelle for President

2019. december 01. - The milkman

Megnéztem egy Fischer Ivánról és világhíres zenekaráról készült filmet. Le-nyű-gö-ző. Mutattak egy EMBERT, aki saját szakmájában messze-messze kiemelkedőt nyújt, újít , alkot és nem mellesleg: embereket vezet és tanít.

Ebből - most már  - jól megél. Hány ilyen tehetséges ember van ebben az országban ?! Ugye, hogy sok.

Hány tehetséges, újító, és becsületes politikus van ebben az országban ? Ugye nem sok. Hányan élnek meg a politikából ? Nagggyon sokan. Arcpirítóan sokan.

Tehát a megoldás: időről - időre olyan embereket kell felkérni az ország vezetésére, akik már saját területükön bizonyítottak !

Tudnak VEZETNI, ismerik a demokrácia alapelemeit és becsületesek. Nem kell több. Kapnak négy évet , felhatalmazást, támogatást. Vezessenek. adják arcukat és tudásukat az országnak, a szakterületeket lássák el szakemberek. NE szakpolitikusok. Szak-EMBEREK. "Oszt" hadd szóljon.

Jöhet Fischer Iván, dr. Kemény Dénes, de lehet négy év a Száztagú cigányzenekaré is. Warum nicht ?

És ha már Magyarország a legjobban fog teljesíteni az EU-ban , vegye át a kormányrudat a Nemzet Sándora: I. Alexander Torghelle . Mert Sanyi hibáiról lehetett mindig beszélni, de egy biztos: becsületesen végigküzdötte a ráállított hátvédekkel a kilencven perceket. Feltéve, ha nem állították ki. De még az öltözőbe menet is, mondta és mondta... Jó szónok lenne belőle a magyar Parlamentben.

Ja és mi lenne ebben a modellben a politikusainkkal ?! El tudnának menni dolgozni (alkotni, újítani, tanítani) , hogy bebizonyítsák: alkalmasak a nép képviseletére.

Mm

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr5515333744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2019.12.02. 19:01:01

az ember mentálisan maximum 100 embert képes vezetni. ennyi az agyunk fizikai korlátja. mekkora inflálódott egó kell ahoz, hogy valaki azt gondolja magáról, hogy képes egy települést, egy régiót, neadjisten egy országot vezetni? vagy nem az egó van túlsúlyban, hanem a szociopatizmus.
süti beállítások módosítása