Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Akciós Szelfibot

2019. november 28. - The milkman

Jézusom... még öt hét van karácsonyig, de már javában tombol a kereskedelmi licit. A "Szent Este" nevében  olyan fogalmak , mint Black Friday, nomeg a Cyber Monday már-már romba dönti a Mikulás nimbuszát... már ha maradt neki ebből valami...Mikulás-csomag, virgács... eriggy má' valahová boomer társadalom. Az kapualjakban már most egymást tapossák (de tényleg!) az áruszállító futárok, akik persze szabálytalanul parkolnak, ami miatt dugók a alakulnak ki és persze nem lehet biztonságosan átkelni az utakon. Kit érdekel ?! A felpörgetett kereslet szabályoz és működtet MINDENT. Egy két baleset, netalántán hulla... "Majd gyön ' a hallóvén, oszt rendbelesz minden..".De mindennek meg van  a maga bája... Olvasom egy giccsesen kidekorált kirakat üvegén, az ákombákom betűkkel írt feliratot: Akciós Szelfibot !

Ez az ! Ez kell az Emberiségnek. Akciós Bot, aminek segítségével több beállításból és távolságból fotózhatjuk le saját Self-ünket és tehetjük ki a világnak, hogy csodáljon és lájkoljon minket.

Ilyenkor néha eszembe jut: ha Jézus ezt előre tudta volna, bevállalta volna a kereszthalált ?!

Kérdezzük meg! Nem, nem... Ő nincs rajta a fészbukon. Ezt a Bejegyzést elbukom...

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr1215328374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása