Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Arról szól a szakdogám'...

2019. november 08. - The milkman

...hogy nálunk járt az Erdogán. Tegnap reggel ballagunk kisfiammal az óvoda felé, mikor az első (aztán még láttam vagy ötvenet) villogó rendőrkaraván elszáguldott a Váci úton. Brúnó megszólal: - Biztos valami politikust visznek a "dolgozóba"... - Igen - mondom - de miért kell emiatt a többi embernek félreállnia ?! Áttértünk más témára, de hamar visszazökkentett az élet, mivel délelőtt a II. kerületbe utaztam BKV busszal. Nem is a irdatlan mennyiségű rendőr és karhatalmista jelenléte riasztott meg, hanem a viselkedésük. Ahogy minden - még - a kék kordon mögött parkoló autókat vizsgáltak. Potenciális bombahordozónak tűntek a 10-15 éves nyugatról behozott dízeljárgányok. Nem is maradtak sokáig ott, teherautóra került mindegyik. Azért, mert így döntöttek a nép által választott politikusok.Aztán láttam, hogy a Dunán is leállították a hajóforgalmat amikor a nagyvezír éppen megérkezett. Óriási. Egyáltalán miért engedték meg az embereknek, hogy kimozduljanak ezen a napon otthonról ?!  Mert kimozdultak az biztos, hiszen zsúfolásig tömve volt a 4-es villamos, egymást taposó és lökdösődő emberekkel. Iszonyatos volt a feszültség. És ezt a feszültséget egy ember hozta be az országba. Aki elégedetten nyilatkozott és a magyar miniszterelnököt barátjának nevezte.

Kezdem megérteni, hogy a politikusok miért félnek a nép közé menni. Valószínűleg kevés barátra lelnének és... nem is tudnának mit kezdeni velünk.Én sem velük. Jó. Akkor maradjunk annál, hogy rendőri felvezetés és Audi. Így menjenek "dolgozóba". De minket, átlagos szavazópolgárokat legalább hagyjanak létezni. ne korlátozzanak be minket. Köszönöm ! E nyomán, született meg e dogám'.

A viszontlátásra Erdogán !

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6015296920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2019.11.08. 18:36:44

tudtommal hivatalosan még nem plutokrácia m.o. államformája.
süti beállítások módosítása