Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Kétszer annyi fizetés...

2019. szeptember 03. - The milkman

... fele annyi szex - mondja a frissen kinevezett menedzser otthon, feleségének. A feleség azonban megérti, hogy a férfinek ezentúl hosszabb üzleti utakra kell mennie és onnan fáradtan jön haza... De nő,a "kosárérték" a Tescóban, meg eljutnak "Horvátba" is. Egy bizonyos Arthur Miller egész jó darabot írt a helyzetből. Na jó, drámát.

Mindenhez hozzá lehet szokni. Elég gyorsan. A sok pénzhez is, a kevesebb szexhez is. Az ember már csak ilyen. Alkalmazkodik.

Ez onnan jutott eszembe, hogy miközben lányommal bóklásztunk egy bevásárlóközpont környékén, rám köszönt egy ápolt, 40-es nő. Hirtelen annyi villant be, hogy a korábban együtt dolgoztunk  Ő részmunkaidőben , 3 gyerek  mellett (Aztán beszélgetés közben beugrott a neve is...)

Hirtelen ez a kérdés került elő, hogy még mindig heti 20 órában építi-e a magyar GDP-t..( mint én...)

Mire ő: - Nem, már heti 30 órában dolgozom és állandóan rohannom kell...Most is. De a kezében lévő két divatcéges táska elárulta, hogy több jövedelemhez jut, amit el is költ.. Naná...

Én meg ránéztem lányomra és a következő feliratot hordozó "frenkzappás" pólómra:

"No money, no problem ,"

És szépen elköszöntünk egymástól.

Namostakko'hogyvanez ?!

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4615038758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása