Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Saratov úr, Tím úr és Csapata

2019. február 04. - The milkman

Remélem mindenki szereti focit, bár Magyarországon ez a sportág olyan mint a hóesés: Ritkán, csak rövid ideig látható dolog, de az nagyon sokba kerül az országnak...

Merthogy ma arról fantáziáltam  - miközben szorgosan toltam be a hűtőkbe a Tejipar csodáit - hogy micsoda remek nemzetközi csapatot lehetne verbuválni a különböző nevekből / márkákból , akik a jégszekrény után Vastag Béla barlangi rendszerében landolnak...

Szóval: keretet hirdetek: ( a kezdő csapatot csak az első szellentés előtti percekben nevezem meg)

Kapuban a francia zseni : Pasteur Luis. (Kapus - és Pásztőrórákat nem adunk !)

Védelembe két magyar jelöltem van: Nádudvari ( isteni túrói vannak), valamint az elnyűhetetlen Zacskós II.

Középre kell egy szűrő: legyen a német Zott, (bár Túró Rudolf is felszántja a pályát és a bélflórát, különösen szavatossági idő lejártakor)

Szervezőnek a tejipar Kűlajosát szánom: Jogobella még Jogó Béla néven , (jogo-sítvány nélkül) hagyta el az országot a hetvenes években, s ma jobb , mint valaga. Izé, Garaba. Nem ! Va-la-ha. Az olasz Mascarpone jelenti majd a latin könnyedséget ebben a sorban.

Csatárokban sincs hiány: Itt van mindjárt a robosztus Müller,de mellette az olasz melós, Parmezano is számításba jöhet. Danone-nal tárgyaltam,  de túl sokat kért...Akkor menjen a france-ba !

Jogos a kérdés. mi van a magyar tehetségekkel ? Itt a válasz: folyamatosan figyelem a következő játékosok teljesítményét, mint Zsírszegény (1.5%), Túró Rudolf, Trapp István, Pusztai Pál vagy Alföldi. (utóbbit mások is figyelik...) Intézőnek egy jelöltem van, magyar-kínai MiZu, biztonsági főnöknek pedig biztos Kaukázusit választok.

Egyelőre így fest a keret, ami még nem teljes. Hanem tejes.

Egészséges bélflórát mindenkinek ! Milkman

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr3314608104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása