Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Akkor most... ez?!

2024. július 31. - The milkman

Vagy majd... Vagy izééé. Szorongok. Egy kicsit.... Határozottan érzem , hogy az elmúlt évtizedekben a világban  többé-kevésbé - uralkodó rend eltűnőben van. Ahol a rend eltűnik, rögtön megjelenik az agresszió és hű kísérője: a szorongás. Persze lehet aggódni a klímakatasztrófa miatt, de mivel a politikusok ezt nem teszik, ezt a problémát neked kell "megoldanod": keresni kell egy olyan lyukat/odút/szobát/lakást/földrészt/bolygót ahol emberi körülmények között tudsz élni. (vagy csak: életben maradni) Hajrá!

De itt van egy másik - erősen - nyugtalanító jelenség: a meglévő háborúk mellett, egyre többen beszélnek polgárháborúk kialakulásáról: elég, ha "csak" a közelgő amerikai választást monitorozzuk, de Franciaország sem a békés egymás mellett élésről híres mostanában. A szélsőjobb megerősödése pedig magával hordozza az erőszakot is. Eklatáns példa: félelmet keltő, ahogy a Liverpool melletti kisváros őrült merénylőjét "valaki" kinevezte muzulmánnak, emiatt bosszúhadjárat indult - csuklyás tömegek vezérletével - a helyi muszlim épületek és emberek ellen. Közel 40 rendőr sérült meg az összecsapásban. Döbbenet. Hogyan tovább?! Vagy...ahogy az irományom címében is jeleztem... akkor EZ most a "normális"?! Tanuljunk meg ezzel IS együtt élni?! Ne csak klímaberendezéseket szerezzünk be, hanem kézifegyvereket is? (családi házaknál ajánlott a karabély?) Ki vet véget az uszításnak? Egyre inkább azt hiszem: a Föld, maga. Nem tűri sokáig, hogy egy ilyen faj fennmaradjon. Igaza van: főzzön meg minket...Nekem "csak" egy kérésem van: még a polgárháború(k) előtt,,,

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr9018457827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása