Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Nekünk János kell!

2023. május 14. - The milkman

Mindenek előtt mielőbbi gyógyulást kívánok Gálvölgyi művész úrnak! Az ő - majdnem - tragikus példája kellett ahhoz, hogy az illetékesek belássák: kis hazánkban az egészségügy romokban van. Ahogy a mentősök szakszervezeti vezetője elárulta: a külcsín szép, a szervezet azonban belülről rohad. 14 diszpécser helyett 3 végzi a munkát, folyamatos a pályaelhagyás az alacsony fizetés miatt, de van új munkaruhájuk. Meg - valóban - egy jóvágású szóvivőjük.

Természetesen az esetet rosszul felmérő ügyeletes munkatársat veszi elő, a belügyminiszter személyesen rendelt el rendőrségi nyomozást az ügyben. Mindezt azért, mert Gálvölgyi Jánosnak hívják a beteget. De hány Kovács és Kiss várja/várta  türelmetlenül a mentőket? Hány menthető életbe került az, hogy nem a megfelelő felszereléssel érkezett meg az autó? Tudjuk? Nem. Sejtjük? Igen. 

Az biztos, hogy elítélik/megbüntetik a hibázó mentőst. Ezzel még vonzóbbá teszik a diszpécseri szakmát. Komoly az esély, hogy ha valaki a jövőben hívni fogja a 104-et, a következő hang válaszol. "Munkatársaink felvétele jelenleg is folyamatosan zajlik. Hamarosan jelentkezünk."

Más. De ha beledöglünk is: LESZ Puskás Múzeum a Puskás Arénában! Ha rosszul érzed magad, hívd fel őket. Felveszik. A telefont is és a pénzt is.

Hajrá János, hajrá magyarok!

MM

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr2718123766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása