Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Ottawa. Itt a java.

2023. február 07. - The milkman

Aki keres, talál. A Puskás Ferenc nevével fémjelzett felcsúti fociakadémia merészet lép: Észak-Amerikában toboroz - magyar gyökerekkel rendelkező!!! - labdarúgókat. Természetesen megvan rá a pénz, találtak is megfelelő embert: indulhat a keresés! (Szerintem könnyű felismerni a magyar tehetségeket: őseink hátrafelé történő nyilazásban voltak verhetetlenek, ifjú labdarúgóink pedig - szintén kiszámíthatatlanul - kizárólag visszafelé szeretnek passzolni. A magyarvirtusos' biztonsági hátra-játék a világ minden pályáján fellelhető...) Remek mondattal zárul a projektet bemutató bejegyzés az akadémia honlapján: "Rendkívül izgalmas feladat, ami komoly eredményt hozhat!" Wooow. Go! Canada go! Nézzünk át más "terepre", vajon ott mit találunk?

Berettyóújfalu és környéke is gazdag tehetséges magyar fiatalokban. Csak éppen nekik és családtagjaiknak megélhetési gondjaik vannak. Nincs pénz. De van magyarságtudat, elszántság, kitörni akarás. Az Igazgyöngy Alapítvány pontos listát tud átadni a jelöltekről az "érdeklődőknek", feltételezve, hogy segíteni akarnak ITT IS a tehetséggondozásban. És EZEK a fiatalok - garantáltan - előre haladnak. Haladnának gyorsabban is, ha...

Várják a Keresőket. Aki keres, itt is talál magyarokat... Hajrá!

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6218043694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása