Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Kérlek, intézd el!

2023. január 27. - The milkman

A magyar külügyminiszter újra felemelte szavát: tiltakozik az ellen, hogy ukrán-magyar állampolgárokat soroznak be a háború sújtotta országban. Sajnos ez így van. Sokan meghalnak a harcokban, kell az utánpótlás. Persze aki tegnap még buszt vezetett, nem szívesen ül be egy tankba, de háború van, nincs más választása. Vagy mégis?! Mert - véleményem szerint - igaza van Szijjártó Péternek: nem szabadna elszakítani a családjuktól/munkahelyükről és a csatába küldeni egészséges, erős férfiakat. Akkor sem ha színtiszta ukránok, akkor sem ha magyarok vagy éppen cigányok. Ezért kérem meg az első számú magyar külügyért a következő misszióra: mivel köztudottan jó kapcsolatai vannak az oroszokkal, tegyen lépéseket az ottani fiatalok behívása ellen is.

Ugyanolyan határozottsággal és eltökéltséggel, ahogy Kijevet kritizálja, tegye meg a másik féllel szemben is. 

"Nem kell katona, nem kell háború, legyen béke, legyen béke már!"

Ha ezt el tudja intézni a magyar politikus, akkor nem csak a Nobel-békedíj várományosa lehet, de még az én - máig bezárólag elég szerény - szimpátiámat is kivívhatja magának.

Na. Davaj, davaj! Mindenki jól jár...

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7718035420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása