Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Zsírfelfújt

2022. december 08. - The milkman

Ohhh! Ti csodálatos reklám-szakemberek! Egy villamos oldalán olvasom az alábbi hirdetést: "Ünnepeljen malacsülttel! " Alatta kisebb betűkkel: Magyar Sertéstenyésztők Szövetsége. Szerintem telitalálat a szöveg. Ebből lehet építkezni, például: "Nincs karácsonyi ötlete? Ajándékozzon extra koleszterint szeretteinek. A hasi zsír véd a háborús szankciók ellen! Magyar Sertéstenyésztők Egyesülete." Vagy: "Tudta?! A disznósajt laktózmentes! Két adag rendelés esetén szőrös, fára akasztható tepertőt adunk ajándékba! Magyar Sertéstenyésztők Egyesülete." De én még a haszonállatok portréjait is kitenném a közösségi platformokra, ezzel a szöveggel:"Tegnapig hizlalták, ma már Ön hízhat tőle. Zsírjában él a magyar nemzet, áldott ünnepeket kívánunk. Magyar Sertéstenyésztők Egyesülete."

Ha jól érzékelem, akkor a többször említett szövetségnek bizonyára van pénze marketingre. (Remélem nem a kismalacok komfortérzetén spórolják meg...ugye, neeem?) Némi szomorúsággal konstatálom viszont, hogy a Karfiol Termesztők Szövetsége nem szervez ünnepi kampányt. Szöveg pedig lenne hozzá, például: (kooperálva egy pénzintézettel) "Pénze bankban jól fial, ha van tányérján karfiol..." Vagy. "Kérdés: őt is levágják, kisütik és megeszik, de nem visítva ragadják el az anyjától. Mi az, ha nem kismalac? KAR-FI-OL."

Na elég a moralizálásból... Lemegyek a buszmegállóba, megnézem, hátha reklámozzák a "Zsírfelfújtat..." Persze, hogy a Magyar Sertéstenyésztők Szövetsége... 5 százalék áfa, 20 százalék koleszterin. Le van zsírozva.

MM

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr5417997638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása