Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Biztos, hogy...

2022. október 30. - The milkman

...ugyanazt a filmet nézzük?!

Idézet a Nemzeti Sportból: "NS-VÉLEMÉNY. A Fradi olyan magas polcra jutott, ahová még csak vágyik a Barcelona vagy épp a Manchester United." 

Őőőőöö. Tény, hogy a Ferencváros (idézet a klub vezérigazgatójától: "11 és fél évnyi, kemény munka után" ) Európa második számú kupasorozatában a legjobb 16 csapat közé jutott. Én úgy gondolom, hogy emiatt az eredmény miatt Sir Alex Ferguson nem hagy ott csapot-papot és siet az Üllői útra megtekinteni a zöld-fehér csodát. Egy csodát. És a katalán elnök- Senor Laporta - sem jelentkezett be Kubatov Gábornál, bár biztosan hallana tőle "megfontolandó" mondatokat.(például: Kubatov már írt könyvet, a barcelonai embernek ez még nem sikerült. Még nem tart ott, ahol magyar kollégája) Szóval: nem lehet, hogy az NS-újságíró kissé elfogultan ült le a klaviatúra elé? De ha ez az irány, akkor kérem számolunk be a csepeli atlétikai stadionról is eképp': "Luzern és Zürich irigykedve nézi a Csepel páratlan fejlődését. Több potenciális svájci vásárló is jelentkezett a kerületi panelprogramra."

Vagy:"Közel 80 ezer budapesti polgár vett részt az október 23-i megemlékezéseken. A vidéken  tartózkodó kormányfő sem feledkezett meg róluk, meleg szavakkal méltatta őket."

Szóval... A film, a képek - gyanítom - ugyanazok. A szinkron és feliratozás nagyon eltér. Hja. Akinek nem tetszik , ne nézze (hallgassa). Bár a jegyért - így voksoltunk, ugye... - fizetni KELL!

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr5917965900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása