Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Pszt!

2022. október 19. - The milkman

Zaj van. A világban, Budapesten, a házban ahol lakom és a legnagyobb baj az, hogy a fejemben is... Igen, igen tudom, hogy rezonál az egész világegyetem, de hadd kérdezzem meg Kedves Emberek: nem kellene egy kis CSEND? Nem elég hogy háború dúl a szomszéd(?) országban, kell hozzá még bombás-brüsszeles plakátkampány? Amivel tudatják velünk, hogy "tönkretesznek". Na! Bummm! Aztán Budapest...Nem kellene már befejezni a metrófelújítást és úgy kilépni az utcára, hogy nem süvít el (csattogva és nyikorogva) mellettünk három zsúfolt metrópótló busz? S  legvégül: gangos, társasházi udvarunkban már a hatodik klímaberendezést szerelik fel. A kültéri elemek zaja beszűrődik a lakásomba (zárt ablakok mellett). ZAVAR. Felhívom a közös képviselőt aki a következőt mondja: 1. Megszavazta a közgyűlés, hogy lehet szerelni klímaberendezéseket. 2. "Valószínűleg mindenkit zavar", de csak én szóltam eddig. (ami lefordítva az jelenti, hogy nálam van a hiba...) 3.Hívassak össze rendkívüli közgyűlést és szavaztassam meg a klímák leszerelését, amit majd a kerületi jegyzőnek kell jóváhagynia. "Segítek Önnek számolni!"- mondja kárörvendve. "Ha ma elindítja folyamatot, 5 év múlva akár le is szerelik a berendezéseket. Csak addig Önt többször megverik lakótársai...Ha-ha-ha."

Hát én nem nevettem akkorát. Bekapok egy Aspirint és lemegyek a gyógyszertárba füldugóért. Mert zaj van. Baj van. Lehet, hogy tényleg "csak" velem?

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr3517957684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.10.20. 12:27:32

Ööö, mi ez a plakátkampány?
Felénk nincs ilyen.
süti beállítások módosítása