Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Tanksimogató

2022. október 16. - The milkman

Magyarország tankokat vásárolt és még vásárolni fog. Egyelőre "csak" 46-ot, de a végső szám 172 darab lesz.. Ezek közül jó néhányat "bemutattak" ma a Városligetben. Meglehetett nézni, meg lehetett fogni, csodálni őket . Hm. Jó családi program, ráadásul olcsóbb, mint az állatkert. Iskoláskorú gyerekeknek különösen ajánlott, mivel meg lehet nekik mutatni, hogy "mire ad pénzt Brüsszel." Mert azt már tudják a fiatalok, hogy mire nem... Ezek a gyerekek bizony tájékozottak, Talán olvasták azt a hírt is, amit az ukránok ma tettek közzé:  423 gyermek áldozatot követelt eddig a háború. Szerencse, hogy Magyarország békepárti. Fegyvereket sem ad senkinek. Pedig - láthatóan - van neki. Nekünk. Sejteni vélem, hogy mi lesz a magyar tankok szerepe: nem csak a Városligetben hagyják ott őket, hanem letelepítenek egyet-egyet  játszóterekre is. (talán a teqball-asztalok mellé lenne érdemes...) 

Mi,magyarok megint példát mutatunk a világnak Nem kell háború, nem kell a Trump-nélküli  Amerika és Brüsszelt is elutasítjuk. (a pénzét nem...)  A Rheinmetal nevű német firma pedig bizniszelhet a gyurcsányísta, kommunista, karácsonyista üzletemberekkel, mi a családokat védjük, a parkjainkat védjük, a játszótereinket védjük. Tanknak látszó, de valójában honvédelem-inspiráló játékszerekkel.

Zseniális ötlet. Tanksimogató. Magyarország. Már megint szeretlek!

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr9017955566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.10.17. 13:28:32

A jelenlegi tankelhárítás és drónechnológia mellett - nekem, laikusnak - anakronizmus szaga van a tanulóknak.
De legalább mocskos drágák.
süti beállítások módosítása