Tej-chi

The Milkman

The Milkman

De tényleg?

2022. augusztus 18. - The milkman

Hír: egy Olaszországhoz tartozó szigeten tűzvész pusztít. Több ezer embert kellett evakuálni a mindent felfaló lángok elől.. Az újságíró megemlítette, hogy a "MÉG" az Armani család tagjait is érintette a mentőakció!!! (Sőt egy Tardelli nevű olasz válogatott focistának is el kellett hagynia házikóját.)

Hé! Mégis mit gondolunk? Talán azt, hogy a természet felismeri a szegényeket és a gazdagokat? "Ezt a házat szépen felperzselem, de a következőt - a szemmel láthatóan hivalkodó kecót - kihagyom." Pénzért mindent meg lehet venni? Ezek szerint igen. Minden bizonnyal a zaporozsjei atomerőmű felrobbantása után, a nukleáris felhők elkerüli majd a Rózsadombot, Felcsútot és a Balatoni felvidéket. Hiszen ott lakik az Elit. Ellenben Borsodban, Baranyában és Nógrádban nagyobb áldozatokat követel majd az általunk választott politikusok "akciója".  De milyen szerencsénk van...Külügyminiszterünk már réges-rég bejelentette:"Magyarország kimarad a háborúból!". Most csak néhány mondatot kell hozzábiggyeszteni az elhangzottakhoz. "... és kimaradunk az atomerőmű felrobbanása miatti környezetszennyeződésből is. Sőt, dolgozunk a klímakatasztrófa határokon kívül tartásán is.Határvadászaink MINDEN 'melegnek látszó' tárgyat és személyt lefülelnek, előállítanak és kitoloncolnak.. Mi, magyarok nem kérünk a háborúból, a nukleáris fenyegetésből és a melegből. Ki-ma-ra-dunk!."

Tényleg?  Kedves Péter! Kérdezze meg erről az Armani és Tardelli családot, valamint konzultájon kezelőorvosával, gyógyszerészével. Ne hagyja ki, kérem! Önt sem fogják. De tényleg...

MM

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr8917910939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.08.18. 21:22:11

Személy szerint meggyőződésem, hogy zsoldosok kavarják ott a lecsót, nekik semmi se drága.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2022.08.19. 06:44:11

nálunk bezzeg a zsellérek a szemetet égetve csinálnak erdőtüzet: www.idokep.hu/hirek/langra-kapott-a-mecsek-oldala
süti beállítások módosítása