Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Katinka

2022. augusztus 14. - The milkman

Barátom, kérlek, ne bántsd Hosszú Katinkát! Vagy te tudod, hogy mikor kellett volna neki felhagyni a versenyzéssel? Vagy szerinted várkerti séta közben hívták be - spontán - a Karmelita-kolostorba? Na és a film. Egy, még aktív sportolóról készült egy "alkotás". EZT biztosan nem Hosszú kezdeményezte, mint ahogy Puskás Ferencnek sem az volt a végakarata, hogy musicalt csináljanak az életéről...

Nem. Hosszú Katinka hosszú-hosszú éveken keresztül megörvendeztetett minket világraszóló eredményeivel, sportemberi magatartásával, kedvességével. Az Ájronlédisége is profin volt (van) felépítve. Amerikából jött, de végig magyar tudott maradni, a szó jó értelmében. De aztán... Túlhasználtuk. Kapóra jött a népszerűsége, a rajongói, a verhetetlensége, no és a magyarsága. Túlárazták, túltolták. És elhitették vele, hogy van még tovább. Még egy világbajnokság, még egy Európa-bajnokság... és akkor már csak két év az olimpia. Szponzorok, edzők, tanítványok, politikusok profitáltak a magyar Iron Lady-ből. Ő "csak" annyit tett, hogy nem szállt ki a medencéből. A többit intézte a pénz és a hatalom (és egy kiváló marketing ügynökség).

Kedves Barátom! Köszönjük meg Katinkának a csodálatos eredményeket, a - talán túlzó - kitartását és szurkoljunk neki, hogy hozzon meg egyedül egy döntést, a jövőjére vonatkozóan. Köszönöm!

MM

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4117908123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása