Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Brüsszel, Boris, BL

2022. július 10. - The milkman

Kezdjük az utóbbival: "A Bajnokok Ligájával fekszünk és kelünk !" - nyilatkozta Hajnal Tamás , az FTC sportigazgatója. Legyünk NAGYON  őszinték: ez nem sok embernek adatik meg Magyarországon. Ellenkezőleg. Az átforrósodott panellakásokban a kimerült feleségeknek esténként be kell érniük Bélával, aki ráadásul a megugró élelmiszerárak miatt egyre többször, korgó gyomorral hajtja fejét a párnára. Ismerjük a mondást: "Éhes Béla, csoffadt makkal, álmodik." S bizonyára álmában, hőn szeretett Fradikája bejut a BL-körbe. Ezen dolgozik Hajnal&Co. És a fél ország.

Boris. A showman távozik. Nekem hiányozni fog az elefántember. Igen. Ő volt az, aki a porcelánboltba betérve mosolyogva tört és zúzott, miközben bevágott egy üveg whisky-t és nem mellesleg, kivezette országát az Európai Unióból. Jóban volt Joe bácsival, Zselivel, és Orbánnal as well. Igazából mindenkivel jól kijött, csak saját honfitársaival nem. What a pity, Mr. Johnson ! De várjuk meg, ki lesz a következő PM . Azt tudjuk, hogy elődje a - finoman szólva - kevésbé karizmatikus May Terike volt. Úgy hírlik : nincs nagy tolongás a pozícióért most sem... Szerintem fogjuk még látni az Elefántembert a világ porcelánüzleteiben. Good luck, Boris !

Brüsszel. A kormányszóvivő minap világossá tette: megvan a pénz a bérfejlesztésekre ( a tanárok akár 10 százalékos emelést kaphatnak !),de Brüsszel nem adja oda a lóvit'. Tudni illik a következőt: a szándék, az nálunk van, a pénz... nos, az odaát. És Brüsszel játszik velünk !!! "Nem adom, nem adom, nekem nem marad..." Ezennel felszólítom Brüsszelt, hogy adja át a pénzt, különben... dühbe jövünk. Ugye nem akarják, hogy a kiéheztetett tanáremberek, kiegészítve a zöld-fehér ultrákkal az Európai Parlament előtt tüntessenek ?! Kedvező napidíjért még Boris Johnson is a magyar csapatok élére áll és simán kivezet minket az Unióból ! Ezt akarják ?! Ezt akarjuk ? Ezzel fekszünk. De...mikor kelünk fel ?

MM

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr3217879707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.07.11. 09:58:18

BL.
Az, hogy a Fradi ott van: Hurrá!
Az, hogy a Fradiban mennyi a magyar kezdőjatekos: Ajjaj!

Boris:
Szerintem egy unikális bunkó volt.
Az meg, hogy egy politikus kivel érti meg magát a politikusok között - semmiféle emberi értéket nem takar.
süti beállítások módosítása