Tej-chi

The Milkman

The Milkman

ŰrAusztria2300

2022. május 21. - The milkman

Látszik, hogy mindenki elfáradt egy kicsit a kampányban. (Bár az ellenzék meg-megújult erővel mardossa egymást és lejárató, szezonvégi akciókat folytat. Kiárusítááááás. Szánalmas...) Például: a kormányközeli média  félreértette Lázár János szavait, aki ambiciózus tervet vázolt fel: utolérni Ausztriát. "Csak" a dátumot értették félre: 2030-at írtak, holott a derék miniszter minden bizonnyal 2300-ra gondolt. Példát is mondott: a hegyeshalmi határátkelőnél benőtte a gaz a régi, hivatali betonépületet. Immáron 30 éve ez az első benyomása a magyar határra érkező turistáknak. A magyaroknak ez "jóvanezígy'" kategória, de a stadionok országának ez bizony valóban szegénységi bizonyítvány. Ezt jól látja Lázár. Biztosan mást is észrevett útjai során. Például azt, hogy az Audi - bár Győrben készül - nem magyar autó. Német. A technológia, a minőségellenőrzés és a profit is. A T-Mobile dettó. Igen, valamikor Matávnak hívták, csak... Csak nem bírta a versenyt. Mi, Magyarok nem bírjuk a versenyt, de jók vagyunk ellenség keresésben. Abban, például, hogy elmondjuk: miért NEM sikerül felzárkózni Európához. De MOST, az előttünk álló 280 évben, hátha...

Ehhez azt kell csupán tenni, kedves miniszter úr, hogy oda kell adni az ország fejlesztését, az ahhoz értő embereknek. Mondjuk egy osztrák projektcsoportnak. Naná, hogy piaci alapon. Mi fizetünk, ők fejlesztenek - hiszen ők tudják, mi az a jólét - és a végén legördül ... nem az Audi, hanem egy élhetőbb ország. Európa közepén.

Nos, miniszter úr. Félrelép?! Sehr gut ! Akkor indulhat az ŰrAusztria2300 projekt." Arra tessék...

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6417836657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.05.21. 10:42:33

Már annyian probláltak kívülről válságmenedzsert hozni, akikről mind elmondható, hogy ők jól jártak, de más nem, hogy ebben a hozzunk valakit című műsorban nem hiszek.

Vegyünk néhány sport példát:
Se a kajak-kenu, se a vízilabda, se az öttusa, stb nem igényelte a külföldi szakembereket.
Mégis van eredmény.
A foci meg akárhány külső embert alkalmazott, sehova nem jutott.

Van még bőven példa és épp ezért: egyetlen külföldiben sem hiszek.

PtR66 2022.05.25. 08:29:26

Egy steiermarki vajar szerint meglesz az a 30-as ;-)
süti beállítások módosítása