Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Leesik a Gattyán...

2022. január 11. - The milkman

...de ez még csak hagyján. Elborzadva figyelem a választópolgároknak szóló üzeneteket. Tényleg: mennyit ér a voksunk ?!  A kormányzópárt egyértelműen motivál: itt a pénz, költsd el, érezd jól magad és gondolj rám áprilisban... (az inflációt, meg a dzsídípit, meg a forint árfolyamot ki nem sz... le ?! A pénzügyi piacokon kívül...) Mi van még a kormánymédia tarsolyában ? Ja, a Gyurcsány, aki néz olyan furcsán...de nagyobb baj az, hogy Fecó úr sem tudja megmondani , mi kell a népnek...Szerencsétlen embör milliárdosnak mondhatja magát. Honnan is tudhatná, mit jelent az, hogy hó végére elfogy a pénze a lakosság jelentős részének. Nézzük tovább: emzépé. Magyar fülnek és léleknek teljesen elinflálódott szavakkal próbál hatni a szavazókra: migráns, oltás, meleg, zsidó, korrupció. Innen üzenem:(lokáció: a minimálbért + hivatalos pótlékot kapom meg havonta) ELÉG volt ! Értéket mutasson ! Kulturált hangnemet. Európai kultúrát. Mondja meg, hogyan tudunk felzárkózni a Nyugathoz. Életminőségben. Azt magyarázza el a népnek, hogy MIT AD Brüsszel, és hogyan közelíthetjük meg a belga életszínvonalat...Program ! Program ! Program ! De - könyörgöm - ne azt ordítsa teli tüdőből, hogy "orbántakarodj !" Nem csoda, hogy feltűnt még egy milliárdos a politikai palettán... György, Pornóapátiból.( létező település Vas megyében). György gondolataival egyetértek. Kell a számítógép, kell a teqball, digitalizáljunk... Csak előtte oldjuk meg a mélyszegénységben lévő emberek alapproblémáját: ivóvíz, tűzifa, áram. Igen áram. Mert az megnyugtató, hogy az Magyar Villamos Műveknek már "Dome"-ja is van, de sokan, arra a kérdésre, hogy lesz -e elég tüzelőjük, hasonlóan felelnek: nem tu-dom.S ezekből az embertársainkból lesz egyre több... Ha ez leesik Gattyánnak és tud erre megoldást...viheti a Wifi előfizetésemet, ahová akarja. S megkapja a voksomat is.

De addig... tartom a voksom, tartom a gatyám.

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr8216809920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.01.11. 13:13:41

Évek óta kérdem, hogy mi a programja az össze.osásnak? De idáig csak a pogromotvtudták hangoztatni.

Lassan már biztos vagyok abban, hogy a Mi Hazánk Mozgalom lekőrözi ezt a selejtes garnitúrát.

Ugyanis az emberek - ahogy magad is írod - stabil, kiszámítható programra várnak. Nem kell bonyolult legyen, csak megláthassa benne a saját lehetőségeit.
Most, hogy kinek mi tetszik - nem tetszik, az részletkérdés, de a ner-en kícül programja csak a Mi Hazánk Mozgalomnak van.
Ennyi...
Jelen pillanatban az összefo.ás egy dolgot tud: idióta hülyegyerek játszótéri eszetlenkedését bemutatni. Ezzel nem hogy nem lehet választást nyerni, de még tisztes helytállást se lehet hozni.

Nézem Schiffert.
A legjobb pillanatban hagyta ott az LMP-t.
Most szépen megvárja a második lemorzsolódási hullámot, ahol csak azok maradnak, akikkel majd ismét építkezhet.
A többi politikai örömlány meg mehet a lecsóba. Kellett nekij Fletótól felvenni a dementor-csókot.
süti beállítások módosítása