Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Kártyák

2021. december 23. - The milkman

Jövőre már SZÉP-kártyával is lehet fizetni a boltokban. Khm...Az irány jó. Hamarosan BKV-bérlettel mehetünk Fradi meccsre, TAJ-kártyával pedig múzeumokba is bejutunk. (a kórházakba és a rendelőintézetekbe nem mindig...)

A bankkártya elértéktelenedik,  a hitelkártyát eleve nem szeretjük... Marad a SZÉP. Szép, új világ. Nem kell kezes, nem kell lábas, elég , ha nálunk van a SZÉP-kártyánk. A kártya szó jelentése is megváltozik. A játékkártyáknál Fekete Péter helyett  Matolcsy Gyuri marad a végére. Aki veszít, annak automatikusan megemelkedik a Teljes Hiteldíj Mutatója. Ja. A "zsírozás" helyett völnerpalizunk. A játékszabály egyszerű: sok , apró ütéssel kell elérni a a 80-at. Játékostársak besegíthetnek. A játék végét a "Polt bezár" mondattal jelezzük.

De visszatérve a fizetőeszközre. Hallani , hogy a választások után , az ellenzéki táborra szavazók NEMSZÉP-kártyát fognak kapni. Persze, névre szólóan. A hologramon Gyurcsány Ferenc képmása ismerhető fel. A NEMSZÉP-kártya felhasználási köre korlátozott lesz, ez a rossz hír. A jó hír az, hogy lehet használni bordélyházakban is: az "Elkúrnánk" szócska beütésével találhatunk  sovány/kövér vigaszt, amíg futja keretünkből (illetve erőnkből.)

A végére egy kis művészet: a méltán népszerű sorozat, a Money Heist alkotói már lázasan készülnek az új évadra. Ma-gyar-or-szá-gon !!! A Professor és csapata állítólag a SZÉP-kártyát előállító nyomdába akarnak majd betörni. Lesz magyar szereplő is, akit "Kőbánya" néven ismerünk majd meg. A forgatókönyvíró szerint, az eddigi legnehezebb feladat elé néznek a sokat próbált szereplők.

Hmmm. Még SZÉP.

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr5416791670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.12.26. 09:36:51

Ez erősen izzadtságszagú lett.

Nagyobb gond inkább a kártyát terhelő adótartalom.
Meg a használati díj...
süti beállítások módosítása