Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Bakancslista

2021. november 24. - The milkman

Teljes szívemből sajnálom Magyarország leggazdagabb emberét. De tényleg. A mindenre kíváncsi újságírók még azt is kifogásolják (és rögtön le is írják), ha emberünk az évszaknak megfelelően öltözködik. Történt, hogy egy átadási ünnepségen M.L. egy - vízállónak és béleltnek tűnő - bakancsban jelent meg. Naná... Hideg van, sár van, sál van. Sárm ?! Az nincs... Nyilvánvaló, hogy a lábbelit nem a józsefvárosi piacon szerezték be, hiszen azt a "tesze-tosza" főpolgi, K. G. (újra !!!) bezáratta. Legalább is erről szólnak a reggeli újságok... Na, de vissza a lábtyűhöz. Kapóra jött a Louis Vuitton cég akciós kínálata, amiből jó érzékkel kiválasztották az "Átadó ünnepségekhez ajánlott" modellt. Ebből rögtön vettek is egy párocskát, potom 400 000 forintért. (vajon ebben benne volt a csomagoló anyag is, vagy M.L. vitt magával vászontáskát ?!) Ennyi. Mindenki elégedett volt: Louis is, Lőrinc is, és a Lába is.

Mészárosné pedig új posztjában feltárta a háttértörténetet is. Nincs itt semmi látnivaló, kééérem. Ő kedvesen adott egy üres lapot a férjének, aminek a tetején ez állt: BAKANCSLISTA. Majd elment otthonról. A férj elolvasta az üzenetet és válaszolt: "Bakancs ?! Egy pár elég lesz, ha lehet , akkor Lúivútón. Mint a térdzoknim... Negyvenhatos a méretem. Életem..."

Ez megírta, az megválaszolta, a lakáj megvette, az úr felvette, jól viselte. 

A sajtó ?! Rosszul viselte...Hja, az irigység. "Más lábán a Luivúttont kiszúrja, de saját lábán a köszvényt se veszi észre..." Így szól az ítélet a reggeli, "aluljárós" lapokban. Milyen igaz !

Mindenesetre az én bakancslistám ezzel kezdődik:

1. NEM akarok gazdag lenni. (Nehogy Vúttont kelljen nekem venni.)

2. HA MÉGIS meggazdagszom... ügyelek rá, hogy ne tudják meg az emberek...

Na mára ennyit, emberek !

MM

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr8916764012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása