Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Bekúrjuk, Without Gy.F.

2021. október 18. - The milkman

Kedves Feri ! Talán az NDK mögött nem Te álltál, de a TDK nevű technológiai vállalathoz biztos volt/van közöd. Különben mitől lettél milliárdos ? Franci ! Ja, a privatizácóóó ?!  "Közöd ?! " -  kérdezhetnéd... Igazad van. De MOST van közöm. Elég volt belőled ! Lépj le a magyar politikai színpadról ! Add át a helyet. The Show must go on ! Without You, Feri !

Vannak azonban lehetőségek. Nem muszáj a Szemlőhegyi utcában a kertet kapirgálnod. ( bár a méreteket ismerve it  would be a full time job...) Franz ! Tedd a DK-t nemzetközivé. Erigy' át Romániába, Ukrajnába és hirdesd az igazságot: Magyarország a magyaroké ! Ez így nagyon oké...Vagy maradj itthon és próbáld megérteni a kisemberek gondjait. Tölts néhány hónapot Ózdon (Ózd a DK csodája ???), vagy környékén. Ott hirdesd az igét: "Most nem kúrjuk el..."

De az is vonzó lenne ha polgári foglalkozást választanál: 40 év politikai "munka" után, mondjuk a 2-es villamos vezetést bízna Rád a BKV. Nnnna? A Parlament előtt elhaladva végre rájönnél: Kossuth tér, Végállomás.

De EZ  az országnak, egy új kezdetet jelentene. Értsd meg, Feri ! Most jól bekúrjuk. With or with out you ?!

Without You. Csak így lehet...

MM

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr716726976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása