Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Tényleg

2021. október 05. - The milkman

A 70. születésnapját a napokban ünneplő Stinget is meghívta a Mészáros család mulatós zenét játszani. Állítólag... Nem a lakodalomba, hanem "csak" úgy, házi muzsikusnak. Mikor például nincs áram, akkor a brit énekes egy szál gitárral kiáll a teraszra és lenyomja a "Jó asszony mindent megbocsát " című szerelmes nótát. Egybehangzó vélemények szerint Sting nem utasította el a kérést, sőt dolgozik az "Ínglísmen Felcsúton" dalocska magyar verzióján... Ha ügyes, még az X faktorba is bekerülhet... Come on Mr. Sumner ! De tényleg.

Más. Állítólag Pintér Attila veszi át Ronald Koemantól a Barcelona vezetését. A katalánul és spanyolul sem beszélő, egykori mezőkövesdi mester azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy fantasztikusan "prezentálja" az elért eredményeket. S erre most a Barcának nagy szüksége van. De szemezgessünk a Mester nyilatkozataiból. Tegnap - miután felmentették állásából - kicsit értetlenkedett, de aztán elfogadta a döntést és a vele járó busás végkielégítést. Néhány dolgot azért kiemelt: 2016-ban is segített a csapatnak, két évre rá ajánlott valakit a stábba , most pedig: "Bár csak 5 pontra vannak a dobogótól, elköszöntek tőle..." Az igazság az, hogy 8 meccsből kettőt bírtak megnyerni... Igaz ez a magyar első osztályban "majdnem" dobogót jelent... Tényleg.

A Barcelona gólképtelenségét Pinyő egy "Csak centikre vagyunk a kaputól" mondattal, a nyolcadik helyet a "Az élmezőnyhöz tartozunk" szösszenettel, a nyelvtudás hiányáról pedig ezt nyilatkozná: "Félszavakból sem értjük meg egymást, minek használjunk bővített mondatot..." Ter Stegen kapus ékes magyar qrva anyázással serkentené jobb védekezésre Piquééket...Másodállásban Pintér helyében elvállalnám a kormányszóvivői pozíciót is, hiszen a magyar gazdaság erejéről hetykén odavethetné: "Közel járunk ahhoz, hogy megvegyük a Volkswagen és a Mercedes csoportot. Hiszen a Matolcsy - Varga kettős jól termeli a forintokat...Cserét ?! Nem , egyelőre nem tervezünk..."

A lényeg: Pintér Attila szabad. Vihető. Vigyék. Jó messzire. Tényleg.

Mm

 

Mm

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7616708632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása