Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Hopp, Te Riga !

2021. július 30. - The milkman

"Sajnálom a fiúkat, mert megvolt bennük az akarat...Az ellenfél az első helyzetéből gólt szerzett, amitől - sajnos - mentálisan megtört a csapat..." Igen ezek a Puskás Akadémia mesterének szavai, azután hogy csapata kettős vereséggel, lőtt gól nélkül kizúgott a leggyengébbnek tartott európai kupasorozatból. A továbbjutó csapat pedig a lett FK Rigas együttese lett...(Rossz nyelvek szerint a szimpatikus baltikumi alakulat több játékosa életében most ült először repülőgépen)

Az eredmény nem aggaszt...de az viszont igen, hogy a hazai játékosok némelyike mentális törést szenvedett. Ami - valljuk be - teljesen érthető: az ellenfél nemhogy helyzetet alakított ki, de abból be is talált. Hopp, Te Riga ! Ez aztán a házigazda arculcsapása... Ez olyan, mit mikor meghívsz valakit vendégségbe, de ő kijelenti, hogy: "Nem kell nékem a pogácsa, mert nem az anyám csinálta..." Hopp, Te, Riga ! Hát mentálisan összetöröd a házigazdát !!!

Aztán ne csodálkozzunk, ha pszichiátriai rendelő tele lesz felcsúti sportolókkal és sajtos pogácsát szorongató férfiakkal...

De nézzük tovább Hornyák mester nyilatkozatát: "Próbálkoztunk megszerezni a becsületgólt, megvolt bennünk az akarat, erre büszke is vagyok..." Háát, mi is. Becsület, akarat, büszkeség. Mindez egy 0:5-ös kiesés után... Hm.

Mit szólsz erre Hopp Te, Riga: " Ha még egyet beveszek, de sej, beveszek,  Azt csak Isten tudja hogy leszek..."

Igen, van egy javaslatom, amivel mindenki jól jár: nevezzük ki Hornyák Zsoltot Hosszú Katinka edzőjének. Tudna ő ilyeneket nyilatkozni, hogy: "Katka nagy akarattal vetette bele magát a vízbe, de nagyon zavarta, hogy többen is úsztak a medencében." Vagy: "Aranyéremért jöttünk, de a kiújult aranyeremmel távoztunk. Ez fáj..."

Nekem is. Alig várom már az elsőosztályú magyar labdarúgó-bajnokság rajtját.

Javaslom - hipp-hopp - nevezzük el La Riga-nak... 

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr5316643510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása