Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Békaember

2021. július 29. - The milkman

Mindenki által ismert történet: ha egy békát egy vízzel teli lábosba tesszük és azt fokozatosan melegítjük, az állat nem mozdul. Egészen addig amíg teljesen meg nem fő, azaz elpusztul.

Közel nyolcmilliárd ember alatt egyre gyorsabban melegszik a...Föld. ( A víz nem, mert az éppen fogyóban van...)

Mit gondoltok, Sorstársaim : ki fogja megállítani ezt a folyamatot ? Hát persze, a nép választott képviselői, a politikusok... Ők - összefonódva a gazdaság szereplőivel - éppen táplálják a tüzet. Növekedés, beruházások, még több munkahely, no és elszálló árak... Hogy ne is gondolkozzunk el azon, hogy egészségesebben is tudnánk táplálkozni, uram bocsá', lakni, élni.

A "befolyásos emberek" egyik fele azon verseng, hogy ki jut fel előbb az űrbe, a másik felének pedig már az agyunk is kellene, hogy lelkesen megtanítson minket... mire is ?! Gondolkodni ? Minek ? Mindent lát és meg is mond a Mesterséges Intelligencia. S rajta keresztül azok, akik megfigyelnek mindet. Engem figyelhetnek...

Amikor csak tudok, menekülök. A meleg elől, a hírek elől, a reklámok elől. No, de visszatérve a békaszindrómához. Minden tünetet "produkálunk" már, minden valamire való tudós figyelmeztet minket, minden héten történik valami katasztrófa a világban és mégsem történik semmi...

Joe Biden leállította a fakitermelést egy amerikai erdőben... Bravo ! Tényleg. De a tengerentúli farmerek már arról is beszélnek, hogy előbb-utóbb fegyverrel kell megvédeniük termőföldjeiket, vízkészletüket, energiaforrásaikat. Ez a jövő.

Háború. És béka... Kedves Békaemberek ! Ugorjunk ki a lábasból  ! 

Szervezzünk Békamenetet !  Éljünk emberhez méltóan. Hiszen - ellentétben a békával - nekünk vannak jogaink.

Nem kötelességünk megfőni, a vízben... 

Na, Béka Veletek ! Kiugrottam Zebegénybe...

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4116642082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2021.07.29. 12:11:01

sleepy joe fakitermelés stopjának hatására magyarországról is felvásárolták az összes fát az amerikaiak. nálunk most csak a drága ukrán fát lehet kapni.
süti beállítások módosítása