Tej-chi

The Milkman

The Milkman

BBB

2021. május 25. - The milkman

Balázs. Bentley. Bubi. Újabb lejárató cikk jelent meg a médiában nemzetünk büszkeségeiről, a sportolókról. Pedig mi mindent köszönhetünk nekik... Vegyük például Puskás Öcsit...Van ugyebár két stadionja Magyarországon: az egyik egy kétmilliós, a másik egy kétezer fő lakta településen. Több szobor(csoport) örökíti meg a legendás játékost, nem beszélve a "mjúzikelről". Csodálatos. Tényleg. Alig várom a Győri Balett produkcióját az Aranycsapatról. Puszkász, Bozik, Hidegkuki... Tánc, zene, mafla haverok. Ha Öcsi bácsi mindezt tudná...Nem irigylem, ott a hideg Bazilikában...

No, de nézzük a ma(?) sztárjait: Nr.1.Dzsudzsák Balázs. Miután megtudta, hogy Rossi mester nem nevezi az EB-keretbe, új utakon próbál szerencsét. Különben mit keresne Dzsudzsi Budapesten ?! A Parlament környékén... Dzsudzsák for President ?! Simán belefér. Nagykövet Fehéroroszországban ?! Igazolt ő már rosszabb helyekre is...DE ez még nem indok arra, hogy bulvárízű fotókkal lejárassuk a népszerű sportembert. Történt, hogy leközöltek egy fényképet, amelyen egy - jól karbantartott, német rendszámú - Bentley személygépkocsi és egy magyar Bubi biciGli-kölcsönző állomás látható. Nagyon egymás mellett. Az autó Dzsudzsák tulajdona. (A rendszám a német államé.) A kerékpárokat a főváros "teljesen alkalmatlan" vezetése telepítette a parkolókRA. Igen, kérem. Ez a valóság. Előbb parkolt Dzsudzsák Bali - teljesen szabályosan és JÓHISZEMŰEN - sötétszínű furgonjával a kijelölt helyre, és azután telepítették a Bubi állomást - nem kérdés, hogy szándékosan - a szabályosan várakozó brit jármű mellé. Szerencse, hogy a gépkocsiban nem keletkezett kár, hiszen egy - csak a példa kedvéért -  visszapillantótükör pótlása négyhavi magyar átlagbérnek megfelelő összegből valósítható meg. (persze, számla nélkül, okosba'.)

Igazságot Dzsudzsák Balázsnak ! Pereljük be Bubiékat ! Vesszenek a parkolófaló kerékpárok!  Alakítsunk ki Bentley Parkolónegyedeket. Mercedes Lugasokat. A Szabadság téren csak amerikai autókkal lehessen megállni. (Igen, a játszótéren is... Why not ?!) 

De ne engedjük, hogy Nemzetünk Nagyjait holmi "biciklis trükkökkel" bemocskolják. 

Mm

Ui. A magyar Bentley tulajdonosok védelmének érdekében szimpátiatüntetés szervezek a Kossuth téren. Részletek később.

 

                

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr8216571878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása