Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Bocs

2021. május 03. - The milkman

Nézem a fényképet. Két medve fekszik holtan egy kék műanyag lepedőn. A nagyobb testű állat az anya, a kisebb a fia. A kép mellé persze van komment is. "Mivel az állatok veszélyt jelentettek az emberekre, és nem reagáltak a figyelmeztető jelzésekre, kilőtték őket." Sure thing. Még azt is hozzáteszi - mély empátiával - az újságíró, hogy a szlovák erdőben lejátszódó "akció" során két másik kis mackó - bocs -  el tudott menekülni a vadászok elől. 

E m b e r e k ! Micsoda felelőtlenségnek vagyunk szemtanúi !!!  A szlovák vadász ott pózol két kilőtt medvével a fészbukon, miközben a másik kettő "vadállat" életben maradt... Wooow. Hát ez a két - az anyjától megfosztott - kis bocs ÓRIÁSI veszélyt jelent ránk. Phuuu. És Szlovákia nincs messze. Bármikor átszökhetnek hozzánk , az "átoltott" magyar földre és...És ?! Mit csinálna két medvebocs Magyarországon ?! Valószínűleg az erdőkben keresné a táplálékát a túléléshez. SŐT ! Amint a szlovák - elrettentő - példán is láthatjuk: párkapcsolat révén szaporodni kíván...

Na , ne... Az erdő - már bocs... - a miénk. Embereké. Túrázunk , "szkvadozunk". biciGlizünk, szalonnát sütünk benne (persze, ottragadt dobozos sörökkel ) oszt' megyünk vissza  velneszelni a közeli településre.

Az erdő a miénk, embereké. Bocs. Ha valaki itt megpróbál érvényesülni... netalán élni... hát AZ veszélyes. Ugye ?!

MI - emberek - ugyan egy éjszakát nem bírnánk ki egyedül az erdőben, de boldogan gyilkoljuk meg azokat az élőlényeket, akik egész életüket ott akarják leélni.

Nézem a fényképet. Az erdőben  kék műanyag lepedő. Rajta a két ÁLDOZAT. S van még két bocs, akik menekülnek és keresik az anyjukat és a testvérüket.

NEKIK szurkolok. NAGYON . Már bocs'..

Mm

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr816521460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása