Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Na még 1szer...

2021. április 13. - The milkman

...Petryről. Mert megérdemli. Nagyon. Most így nyilatkozott: "Tisztára akarja mosni a nevét." Háááát, nehéz lesz. Sehr schwierig... Tudod Zsolti, ez nem az az eset, amikor valaki "halkan belelépett". Nem.  Amikor Téged a mikrofon elé/mögé állítottak, már a sz.rban voltál. Nem rád voltak kíváncsiak, hanem a nevedet használták. S a jól csengő név mellé könnyen lehet "odaszerkeszteni" bizonyos mondatokat. Amik - valljuk be - sok emberből váltanak ki egyetértést, szimpátiát. Ez rendben is van, vállaljuk fel, ezek vagyunk MI : kicsit migránsellenesek, kicsit homofóbok, DE mégis jó magyar emberek. Tetszik ez az újságírónak, ajajj ! Csapassuk a sz.rt a baloldalra! 

De itt van ez a népi bölcsesség: "Az ember nem sz.rik oda, ahonnan a kenyerét kapja." Milyen igaz. Mivel téged - még - nem a magyar kormány, hanem a berlini Hertha BSC fizet(ett), hááát...eléggé érthető , hogy felhúzták az orrukat a német fővárosban. "Es stinkt etwas..." Itt valami bűzlik...

Kedves Zsolt ! Elismerve sportemberi nagyságodat, szeretném felhívni a figyelmedet , hogy téged - bocsánat még egyszer a sok fekáliáért - sz.rban hagytak. Sőt. Még kevergették is az "anyagot" melletted. Alattad. That's it.

Kívánom neked, hogy mielőbb tisztára tudd mosni nevedet. Tudod mit ?! Kezdd a cipőddel. Azt a lábbelit, amiben az interjút adtad, dobd ki a kukába. Tisztulj meg minden szennyeződéstől. Ne olvass magyar médiatermékeket.

Kerülj vissza oda, ahol klasszis voltál és vagy: a focikapu elé.

Alles Gute !

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr3116500316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása