Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Gunman

2021. április 01. - The milkman

Gunman, avagy az új amerikai akcióhős: Puskás Öcsi . ( A Ferencnek nem jó a PR-ja...) Mi történt - újra - a haza hősével ?! K É P R E G É N Y készült az életéről és már piacra is dobták a színes-szagos könyvecskét. Mondani sem kell, remek az időzítés: minden magyar állampolgár MOST arra vágyik, hogy otthon üljön és képregényt olvasson, miközben a kórházaink - mint az Aranycsapat védelme - meg sem rendülnek...

No, de elég a nyavalygásból, nézzük hogyan lesz Puskásból Gunman. Nem ördöngösség. Csak Spiderman példáját kell elővennünk. Ő is képregényhősként kezdte, és lám-lám, világmegmentőként ott virít minden magára adó kisfiú pizsamáján. Öcsi bácsinál sem lesz ez másként. A képregényt megveszi egy "hálibudi" (sponsored by Mészáros&Mészáros Kft.) ügynökség, ravasz forgatókönyvírók furmányos helyzetekbe helyezik a főhőst, és... ACTION !

Látjuk majd Puskást , ahogy "bebőrözi" (ha-ha-ha) a mit sem sejtő Batman-t. De Pókembernek sem lehet nyugta: Gunman Öcsi nemes egyszerűséggel "kipókhálózza a bal felső sarkot", ahol "Szpájdermanus" pihenőjét tölti. Góóóóóóól ! 

Természetesen lesz magyar vonatkozású jelenet is lesz a filmben: Puszkász' 1956-ban szovjet tankok között cselezget, próbálkozik lövőhelyzethez jutni , de a Kádár-Münnich kettősön nem jut túl. De hősünk nem adja fel: Madridban szarvaz fel egy - helyi - bikát, Pancho lesz majd, kit "todos" imád...

And so on...and so on.

Majd a GUNMAN12-ben visszatér Magyarhonba. Ahol minden romba'. Gunman be a stadionba...

És véget vet a zenének. Meg ennek az egész IZÉnek. (képregényestül-stadionostul)

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6316487968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása