Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Egy lapon

2021. január 06. - The milkman

Egy hírportálon egymás mellé került az alábbi két bejelentés:

1. A multinacionális kiskereskedelmi cég képviselője büszkén bejelentette, hogy "sikeres" egyeztetések után, 2021-ben minimum 240.000 forintos fizetést biztosít a munkatársainak. Havonta és bruttóban. ( Oszt' 2022-ig "kuss és dógozzá".) A hírt megerősítette a szakszervezet tisztségviselője is.  Mindenki elégedett. Tessék mondani : a munkatársak is ?!

2. Mielőtt elkezdenénk számolgatni, hogy mire elég ez a pénz, olvassuk el a következő hírt:  a Ferencváros labdarúgócsapatának ukrán edzője is megkapta fizetési papírját. (Itt nem történt egyeztetés a szakszervezettel...) Rebrov mester bankszámlájára 1 000 000 000 forintnyi jóváírás történt, mivel csapata bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. (Jóóó, ott is szerzett 1 pontocskát, a megszerezhető 18 pontból...) 

Erre a hírre is büszkék az egyesület képviselői . Állítólag Rebrov sem boldogtalan. Félreértés ne essék ! Én sem vagyok frusztrált. Miért is lennék ?! Csak csendben megkérdem: nincs "valami" aránytalanság e kis hazában, a teljesítmények elismerése mögött ?

Ha már egy lapon emlegetjük munkatársi béreket...De ha valaki - és a magyarok erről híresek - tud olvasni a sorok között, hamar felsejlik az IGAZSÁG: a multi kizsákmányolja a dolgozókat, a magyar tulajdonos ( Önök, Kedves Honfitársaim ) megbecsüli vezetőit.

Reszkessetek Multik ! Visszanyalt a Fradi .

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr5616375398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása