Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Honlap. Holnap?

2020. október 22. - The milkman

Lefagyott egy honlap. Támadás érte. Mondják. Több, mint 50 napja. És csak most fagyott el.

Dolgoznak rajta. Rajta!

Lefagyott a holnap. Támadás érte. Mondják. Március óta nem tudjuk, mit hoz a holnap. Megtelnek a kórháznak, fogy az erő. A társadalomban. A politikában nem. Nekimennek az amerikai elnökjelöltnek, az ellenzék újra betart egymásnak, a kancellár fenyeget, az orvosok nevetnek és sírnak egyszerre és várják az újabb döntést.

A döntésekről mindig a magyar honlapon olvashatunk. A Közlönyben. A kormány közöl: Magyarország továbbra is jól védekezik, a brüsszeli pénzek helyesen kerülnek felhasználásara, rengeteg munkahely vár arra, hogy betöltsék "dolgozni akaró", magyar emberek. A Közlöny a hon lapja. Sosem fagy le. Sosem kérdez vissza. Közöl.

A nép, az istenadta nép pedig tudomásul veszi a dolgokat. Felölti többször elhasznált szájmaszkját, elengedi a rendőri felvezetéssel közlekedő fekete Audikat, és mélyet sóhajtva felszáll a metróra. Lökdös, káromkodik, utálja már az egész mindenséget. Még talán be is szól annak, aki nem visel maszkot: - Közöd ?! - így a válasz.

Közöd ? Közlöny? Hm. Ez már sok. Honlap híján, a magyar átlagpolgár arcán jelenik meg a felirat: Közöny miatt lefagyott. Nem dolgoznak rajta.

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6316254178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása