Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Király, király...

2020. október 08. - The milkman

... adj katonát ! S hamár adsz, egy rendes bakát...

Az Ódry Színpad szabadtéri bemutatója - Szarka doktor standup műsorával - fergetegesre sikeredett. Pedig nem akart sokat a Szarka, csak gyorsan túl lenni rajta.( Az igazi poén az lett volna, ha beengedik. Egyedül. Ja, de maszk nélkül ?! ) Szarka becsülettel végrehajtotta a parancsot, a Mercedesben kapott még friss narancsot, itt a fordulat, hurrá.

A királyhoz fordulok kérdésemmel: Fenség, ha Önnek ilyen kvalitásokkal bíró szolgái vannak, miért engedi őket a nép közé ? Áder János telitalálat volt, elnöki karizmájától bozóttüzek hunynak ki Brazíliában. De ő legalább csendben van. Müller Cecíliától lázba jövök. De tényleg. Két napja várom már a mentőket a Covid-tesztem miatt, de nyugodt vagyok. "Magyarország jól védekezik". Egy beteg sem férhet oda a laborokba... Vagy kibekkeljük, vagy belehalunk.

De könyörgöm ! Azt ki találta ki, hogy Szarka doktor, aki  - bár megjelenésében kezd hasonlítani főnökeire - nem tud nyilvánosság előtt beszélni, sőt olvasni sem, kiálljon több tucat önazonos, jól kommunikáló fiatal elé ??? A sajtó kereszttüzében. Brrrrrrr. Nagy hiba volt. Fenség ! Seggbe kéne billenteni (ar)Rogán(s) Tóni nevű barátját, mert még nagyobb bakik is jöhetnek. Köszönöm megtisztelő figyelmét !

Ezek után messzemenőkig egyetértek azzal a döntéssel, hogy az MLSZ megtalálta  a nemzetközi kapcsolatokért felelős emberét, Pintér Attilát. Beiktatásáig minden UEFA tagország képviselőinek van idejük megtanulni magyarul.

A Megfelelő embert, kényes feladatra című népszerű, színtiszta magyar sorozat folytatódik.

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4116232368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása