Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Beugró

2020. szeptember 20. - The milkman

Kering a neten néhány fotó egy orvosi szobáról. Annyit tudni, hogy a felvételek abban a kórházban készültek, ahol Coviddal fertőzött betegeket látnak el. Nem értem , miért nem írtak meg, hogy melyik intézményről van szó.

Egyrészről valószínűnek tartom, hogy nem Wáberer György új budai magánkórházában fotózták le a penészes falakat és a rozsdás radiátorokat. Másrészről pedig azt tapasztalom, mint ÉRVÉNYES TAJ kártyával rendelkező állampolgár, hogy nagyon sok állami kórházban hasonló állapotokkal lehet találkozni, betegnek és orvosnak egyaránt.

De a legfontosabb dolog most jön. Ha a kormányfő is értesülne az esetről, minden bizonnyal péntek reggel beugrana szemlét tartani a kérdéses intézménybe, ahogy ezt - dicséretes módon - a Korányiban  is megtette.

Ezt követően pedig a Kossuth rádióban meg tudná nyugtatni a hallgatókat, hogy a helyzet nem annyira rossz, mint aminek a baloldali fotókon látszik.

S lám itt a jó példa: a miniszterelnöki tanácsadóként is remekül teljesítő Wáberer György. "Kis" odafigyeléssel, "némi" pénzzel lehet jól működő betegellátó intézményeket találni e hazában.

Tényleg ! El is határoztam, hogy ha megkapom a fizetésemet, ellátogatok a budai szuperkórházba és megméretem a lázamat. Az árlista szerint ezt már 50.000 forinttól vállalják. S aztán posztolok néhány fotót a férfi mellékhelyiségből, ahol minden ragyogni fog a tisztaságtól. Ez lesz az én beugróm.

És ha ezek a fotók is felkerülnek a netre, megnyugszanak a kedélyek.

Egyébként szívesen beugrom máshova is. Miniszterelnök úr ?

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr1316207656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása