Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Futás, lövés, pont

2020. augusztus 24. - The milkman

A hosszútávfutók között új szöveg kering: "Kitartó vagy, mint Lukasenka". Nem tudom - és nem is akarom tudni - mi járhat a fehérorosz diktátor fejében. De ha így folytatja, hamarosan néhány golyó...

A futás hasonlatnál maradva: legalább a szomszédból kaphatna a belorusz elnök egy kijózanító "edzői" utasítást: - Dorogój, tóváris Lukasenka ! Az ön ideje lejárt. Csöndben fusson ki a pályáról , próbáljon kussban maradni és mi - egykori sporttársak - egy jól felszerelt (lőtér is lesz !!!) dácsában gondoskodunk karrierje méltó - és biztonságos - befejezéséről. Ennyi kellene. S ha nem jönne erre válasz, akkor ott van egy olimpiai sportág, aminek egyik selejtezőjét  Minszkben kellene megrendezni.  A pontlövészet.

A versenyzők kommunikációja pedig így hangzik: - Cél ? - Lukas . - Lyukas ? - Nem...Lukas. - Bajusz felett ? - Az, bizony... - Hát, akkor. Durr. - Na ? - Nézem... Lukas lyukas. - Pont jó. - Pont.

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr7616174588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása