Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Bejelentés

2020. július 30. - The milkman

Napi szinten bejelentenek valamit a Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapatának háza tájáról: általában a méregdrágán vett új játékosokkal pózol az egyesület ügyvezetője  A legutóbbi hír az volt, hogy bemutatták a csapat "idegenbeli mezét". Hmmm. Izgi'... Nem olyan messze a  Fradi stadiontól, a Péterffy Kórház Baleseti osztálya előtt várakoztam.

Feltűnt, hogy az épület bejárata mellé kifüggesztett "Keresünk" táblát ki kellett pótolni. Így jobb híján felcsavarozták a következő (talán 8.) hiányzó munkakört hirdető táblát, a takarítóét.

Javaslat: a focicsapatokhoz hasonlóan, a kórházakban is be kellene mutatni az újonnan érkezőket. Rendesen fényképpel, az igazgató társaságában, emígy. Kovács Géza, műtősegéd (átképzése folyamatban), a traumatológián fog három műszakban dolgozni. Szerződése a három hónap után, automatikusan határozatlan idejűvé válik. Kivásárlási árát az ügyvezető nem említette.

Hajrá Péterfy ! Hajrá Baleseti !

Más. Szintén a foci adja a mintát a következő ötletemre vonatkozóan: a Puskás Stadion példája után javaslom, hogy a Baleseti kórház épületét is világítsák meg este/éjszaka. Meggyőződésem, hogy azok az emberek, akik lámpafényben ránéznek erre az épületre, mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne kerüljenek ide.

Így "fényterápia" segítségével javíthatnánk a magyar társadalom egészségi állapotán.

Bejelentem továbbá, hogy ötleteim megvalósítása ellen nem gördítek akadályt és holnap 18 órakor bemutatom azt a pólót, amiben az idegenbeli "meccsekre" veszek fel...

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4416085498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása