Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Üzenet

2020. július 05. - The milkman

Benedek Tibor - Isten nyugosztalja ! - még egyszer üzent : nem kell felhajtás, állami főhajtás, Bazilika... és főleg nem kell állami "segély", amit a kormánypárt sebtiben összekalapozott neki(???) és családjának (???). Csendben és szeretetben búcsúzott szeretteitől, mélyen lesajnálva a politikát és a bulvársajtót. Még itt is példát  mutatott emberségből és emberi tartásból. De ki hallja meg ezt az üzenetet ? Ki érti meg, hogy  - a fantasztikus kreatív elmével elnevezett - DUNA Aréna  már esetleg ab start viselhette volna az ő nevét.. Ő már akkor legenda volt, amikor néhány politikus megtanult éppen nyakkendőt kötni és pénzt visszaosztani. Nem beszélve a szavazógép helyes használatáról...

Nekem ide is van egy jó ötletem, ha úgy tetszik, üzenetem: nevezzünk el a minden sportlétesítményt Puskás Ferencről. Van már Puskás Stadion, Pancho Aréna, Puskás Akadémia Football Club, Puskás akadémia körút, Puskás Award... stb.,stb.

Könyörgöm... meddig tart, amíg a Duna Arénát átkereszteljük:  Puskás Öcsi Pancsolója . PÖP.

És a Népligetben épülő mega kézilabdacsarnokot pedig egyszerűen Puskás Öcsi Csarnoka néven vezetnénk be a sporttársadalomba. PÖCS. És a PÖCS átadásán tolonghatnának a névadóhoz mérhető politikusok.

Akik ott voltak a PÖP-ön is.Jaj...Jaj.

"Én vagyok az, aki nem jó...".

Tibor ! Üzenem: Nagyon hiányzol...

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr1915983518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása