Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Az úr adta...

2020. április 23. - The milkman

... az úr elvette. Mármint a focisták fizetését. Nem tudom miért csodálkozik a média a kormány legutóbbi döntésén, jelesül: akár 70 százalékkal csökkenthetik a kiváló sportemberek fizetését. Mivel nincs meccs és nem játszanak a megszokott 400 fizető néző előtt, a tízezres stadionokban. Most nem csak a lelátók tátognak, hanem a labdarúgók is: - Hát, de miééé' b..dmeg ?! Hát azé' drága (tényleg drága) barátom , mert a miniszterelnök úrnak köszönheted, hogy - eddig - ilyen sok pénzt kerestél. Ha ő nem bízik a ennyire a magyar labdarúgás felemelkedésében, akkor most a román vagy bolgár liga szintjén lennénk. (Megjegyzés: a magyar csapattal egyetemben ez a két ország nem tudta kivívni az Európa bajnokság részvételi jogát. Rajtuk kívül még Vatikán és Disneyland mondhatja ezt el magáról.)

Tehát a miniszterelnök úr  - mert ő uralkodik mindenek felett - elvette, amit adott. Áldott legyen az ő neve és adja oda a pénzt az egészségügyben dolgozóknak.Akik nem tetoválást hordanak, hanem koronavírust.

Na hát ezér' ne csodálkozzon senki ezen a (jó) döntésen.

P.S: Sokan találgatják mi lehet az egykori szövetségi kapitánnyal, Pintér Attilával. Nos, én tudom. Érettségire készül, drukkoljunk neki, május 4-én. Magyar nyelv és irodalom. Negyedszerre csak összejön.

Hajrá Magyarok !

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6015635072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása