Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Visszarendeződés

2020. április 06. - The milkman

"1-3 év kell a visszarendeződéshez a vírus leküzdése után" - állítják nemzetközi közgazdászok. De kell-e egyáltalán minden területen visszarendeződni ?! Újra taposni, menni előre, pénzt keresni, időhiányba keveredni, amiből nyomás lesz és abból szorongás.... azaz : a megszokott "kis" életünk. Nem vitatkozom a közgazdászokkal azon, hogy dolgozni kell. Termelni kell. Szolgáltatni kell. Csak... mikor, hol, és MENNYIT ? Ma az az alapvetés, hogy a soknál jobb a több. Ez nemcsak a pénzre igaz. Egyéb javakra is.Például: többet KELL utaznunk. De az is jó, ha több autó van egy családban. És a legújabb telefonok. És a többi. És a többi.

A hiteleket is "pörgetni" kell. És rajta keresztül magunkat is. Álljunk meg egy szóra. Ma szembesültem azzal a ténnyel, hogy nem is olyan egyszerű visszamondani a 140 csatornás TV előfizetésemet. Személyesen kell bevinni vagy postán bejuttatni az adaptert és csak azután lehet kezdeményezni a felmondást. Itt nehéz a visszarendeződés.

El is álltam tőle... egészen addig, amíg nem láttam Nyáry Krisztián és Röhrig Géza találkozását a Fidelio honlapján. Nem hiszem, hogy találnék a 140 csatorna idei programjai között olyan tartalmat, amely csak megközelíteni tudná ezt a nagyon emberi beszélgetést.

Holnap újra próbálkozom. Visszarendeződöm és lemondom a csatornákat, adapterrel együtt. De a régi világba nem szeretnék visszarendeződni... Inkább , minden nap meghallgatom vagy olvasok egy kis Röhrig Gézát.

Ha áram van, minden van.

Mm

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr8315595978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása