Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Az egyik szemem sír...

2020. április 01. - The milkman

... a másik meg üveg. És az üvegszem - lehet, hogy már öregszem - azt sugallja , hogy sok mindenen átlátok. Így magamon is. Ez az értékrend, ami most megjelenik a világban, nem az enyém. Az a része nagyon tetszik, hogy nem fogyasztunk sokat, tisztább a levegő, többet vagyunk szeretteinkkel... egy "szerényebb életvitel", operatív törzs... meg ilyesmi. A közeljövő nem tetszik. Hogy mindezen - leszámítva a gyilkos kór elleni MOST megvívott harcot - érdemben valamit akarunk-e változtatni ? ! Hogy valamiből kevesebbet, valamiből mást. Valakikből kevesebbet (pl. politikusok), valakikből (pl. művészek) többet... MÁST.

Trump elérte, hogy kinyissák a fegyverboltokat Amerikában. A Mekkdónáldc hazai sikereit látva innen már csak egy ugrás, hogy nálunk is legyenek - államilag felügyelt - fegyverüzletek. Hiszen van piac.. Jönnek a migránsok. Szaporodnak a cigányok. Erősödik az ellenzék. Meghát'... van aki, hómofiszban nyomja, van aki a munkásszállón.

Vagy onnan is túl. Aki nem tetszik... durrr!!! mint régen a vurstliban... Aztán a jól fizetett -  garrrrrrantálnan vírusmentes ügyvédek - majd megvédenek.

Az egyik szemem sír, a másikat meg kilőtték...

Mm

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr9215582210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása