Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Plakátok

2020. március 30. - The milkman

Amíg a fejvadászok nem szednek le a rolleremről, megpróbálok naponta ki-kijárni a levegőre. Feltűnt , hogy a városképet csúfító és a környezetet romboló ún. óriásplakátok (elég megnézni a városból kivezető utak mentén a táblaerdőt) egyike-másika frissül. Borzalmasnak tartom, hogy okostelefonom - a tegnapi netes keresésem után - már ma reggel személyre szóló ajánlatokkal halmoz el, és azt is nehezen viselem, hogy az adófizetők pénzéből, a kijárási korlátozások ideje alatt, a kijárási korlátozást "népszerűsítő" plakáterdő fogadja az utcán éppen csak lézengő polgárokat. A kereskedelmi cégek sem akarnak elmaradni ettől - naná', a marketinges csapatok küzdenek a fizetésükért - és napi ajánlatokkal bombázzák a vásárlókat, bár a saját dolgozóik védelmét alig-alig tudják megszervezni.(pl. csak néhány napja jöttek rá, hogy a nyitvatartási időket - így a munkaidőt is - lehetne csökkenteni ebben a vészterhes időben.)

Olyan emberek döntenek rólunk és költik el a pénzt, akiknek halvány gőzük nincs az átlagember gondjairól, az előttünk álló kihívásokról

Nem, ők már a következő plakátkampányon törik a fejüket. Nekem van is egy javaslatom a szövegezésre:

"Ha Ön ezt a plakátot látja, akkor nem tartja be a teljhatalommal felruházott kormány intézkedési csomagját. Forduljon meg és azonnal menjen haza. "

És a tetőkről a fejvadászok egy figyelmeztető lövést is elengedhetnek.

Plakátháborút hirdetek:

Bármi lesz is, én titkon kijárok és "olvasom" az új plakátokat.

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr5815572334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása