Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Torpedó ,véres burka, májas kapucni

2020. január 04. - The milkman

A torpedó - ártalmatlan formájában - régi, papírlapokon zajló játék, szegényeknek.Ki kell találni, hogy hol vannak az ellenség hajói és célzott "lövésekkel" elsüllyeszteni azokat. De igazából senki nem hal meg és süllyed el, az egész egy zseniális fantázia szülemény. donald trump (sic) torpedózik. Kitalálja, hogy hol vannak az ellenségek, rájuk küld egy robotgyilkost, (drónt! a jövő elkezdődött !!!) és likvidálja.

Ez a Torpedó nyelvén így hangzik. "Szulejmán 2 ! Válasz: Talált. Süllyed.Ki a következő ? " Az üzenet egyértelmű: Látjuk, hol vagy ! Rosszalkodsz ?! Lázongsz ?!  Okay... Tamás 3... Talált, de még nem süllyed.

Namivan?! - szól a hatalom, be állsz a sorba?????!!!! vagy Tamás 4...és találunk és süllyedsz.

Hé ! Van remény ! Olvasom, hogy az új osztrák kormány betiltja a burka viseletét Ausztriában a 14 éven aluliak körében. Bravó. Genial. Einzigartig. Miközben megfőlünk a bolygón, a Zöldek (?) által is képviselt kormány ezt tartja fontosnak. Wooow...Tudva, hogy Magyarországon is a német tulajdonú cégek irányítják és a gazdaságot és ezáltal a politikát is , riadtan kérdezem, hogy a ma viselt kapucnim (ami majdnem szintén eltakarja a pofám és én ráadásul qrvára nem akarok már hinni a kereszténységben) előbb-utóbb tiltólistán lesz... és akkor.... veszélyessé válok és..

VALAKI azt mondja: Tamás 4 !

Basszameg'! a jövő elkezdődött...

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr4515393830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása