Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Leltár

2019. december 16. - The milkman

Szerencsére még vonzódom embertársaimhoz. Ami azt jelenti, hogy tömegközlekedek, munkámból fakadóan, kiszolgálom a fogyasztói társadalom tagjait és illendően, előre köszönök, ha belépek egy helyiségbe.

De rájöttem: TÖBBre már nem vágyom. Nem akarok már új munkaközösséghez tartozni, mivel az eddigi működési területem kielégíti vágyaimat. Baráti körömet sem akarom bővíteni:kevés ember van, akik közel állnak hozzám, de velük nagyon bensőséges a kapcsolatom. (Még akkor is, ha nem osztom meg velük napi anyagcsere élményeimet a fészbukon, esetleg fotóval az instán)

A család szó nekem nagyon tág fogalmat ölel fel, de egyben nagyon szerencsés és gazdag élmények tára: . szerteágazó kapcsolati rendszeremre négy szép gyermek teszi fel a koronát, elérhető közelségben.

Azt határoztam el, hogy a meglévő kapcsolataimat próbálom minőségileg javítani, amire a legjobb eszköz: az IDŐ. Időt pedig úgy tudsz szerezni, ha a fölösleges, kényszeres, improduktív helyekről el/visszaveszed az energiát.

Nem lesz nehéz elkezdenem a leltárt. Igen. Talált. A politikát fogom lesz.rni az első helyen. Folyt.köv.

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6515355286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása