Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Kultúra

2019. december 16. - The milkman

Ha megnézed az "Az utolsó aleppói bohóc" című darabot - úgy ötvenedmagaddal egy pinceszínházban - akkor kétféleképpen jöhetsz kis az előadásról:

1.) A a "nemistom'holfekvő' Szíriában egymást alázzák és gyilkolják meg a muszlimok, akik valamilyen oknál fogva ottragadtak a háborús övezetben , a Budapestnél alig kisebb lélekszámú városban. De a holt lelkek száma Aleppóban óráról-órára nő és ebbe a veszteséglistába kerül bele az utolsó, piros orrú bohóc, aki a kórházakban haldokló gyerekeknek akar segíteni.(A darab megtörtént eseményeken alapszik!)  - That is life ! , húzzuk fel a kerítéseket előttük ! - szól a magyar üzenet.

2.) A jövőben, amikor a jó és hűs levegő, valamint a víz hiánycikk lesz, le lehet képezni, hogy az emberek  - szinte passzióból - képesek kiirtani egymást, azért, hogy előnyhöz, élvezetekhez, és - ismétlődő motívum a világtörténelemben - hatalomhoz jussanak.

A jövő elkezdődött. Aleppó közelebb van , mint gondolnánk.

Hivatalos közlemény: januárban is lesznek előadások, érdemes jegyeket foglalni. Amíg  lehet...

Mm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr2215353924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása