Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Isten áldja meg Kendteket...

2019. december 09. - The milkman

... "szegény" Kocsis Máté, be-teg. Igen. Hangulat-ingadozással küzd, amit a szorongása okoz. A szorongás gyomorproblémákhoz vezet és az sz,r dolog...(már bocsánat...) Miből gondolom mindezt ?! Hát abból, hogy Máté Úr két napja még délcegen jelentette be, hogy a frakciója biztosan megszavazza a magyar kultúrát gúzsba kötő törvényt, és a hoppon maradt kultúrharcosoknak pénznélküli "sikereket" ígért... A mai nap - a Madách téri tüntetés mellett - pedig már olyat is lehet olvasni, hogy módosítják az eredeti törvényjavaslatot és néhány tétel kikerül belőle...

Az nem kétséges, hogy a Kocsis-frakció ezt is "beszavazza"- Ez a dóguk'. De lehet, hogy még most is a Gundel-menüből megmaradt kacsacombok fölött szoronganak és várják a parancsot. Mert azért ez már csak ijesztő:

Több, mint 40 000 ember aláír egy petíciót, a tervezett tüntetésnek új helyszín kell és olyan emberek adják a nevüket a tiltakozáshoz, akik eddig "csak" a dolgukat tették (jó színházat csináltak), de nem "pampogtak". De a Mácsai - Máté - Kováts Adél tengely már riasztó lehet a HATALOMnak, kiegészítve Alföldivel, a fiatal Boross Martinnal vagy a külföldre "szakadt" Schillinggel és Bodóval...

Na ezért szorong Kocsismáté és & Co. Ezért néznek egymásra ( no nem egymás szemébe !) és kérdezgetik óvatosan:- Mi lesz most ?!

"Feleletet egyik sem ad. Kihörpentik boraikat, Végét vetik a zenének, és hazamennek a legények."

Mm

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr9215345024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása