Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Égig érő F

2019. szeptember 11. - The milkman

Jelentem : 162-ként aláírtam a petíciót.(lásd előző Bejegyzés) Azt is megtudtam, hogy egész pontosan a "Gördülő járművek és eszközök" parkból való kitiltásáról határoztak kiváló politikusaink (KÉP-viselőink ?!). Zseniális ütemérzékkel (ami a focistáinknak is megvan) : választások előtt néhány héttel... Bravó!

(Tehát Rolling Stones koncert lehetne a parkban... ha a hangszórókat nem görgőkön hozzák be.)

Egyébként a petíció - abszolút korrekt fogalmazásban - az egyeztetés hiányát (is) kifogásolja. Képzelem, mennyire elképednek e szó hallatán a szakpolitikusok. Egyeztetés ?! De hát MI egyeztettünk. A bolgármester úrral, meg a zilletékes osztályvezetővel. Kivel kellett volna még ?!

Tisztelt Választott Képviselőink ! Javaslok egy lakossági egyeztetést, az említett parkban. Senki nem jöhet "gördülő járművel", azaz: lehetőség szerint gyalogosan vagy - ebben is van már gyakorlat - ejtőernyővel lehet megközelíteni a helyszínt.

A gyaloglás a bal láb, jobb láb elé helyezésével valósítható meg. (Az a fránya szolgálati autó...) Javaslom továbbá, hogy a fórum ideje alatt figyeljék meg és szűrjék ki azokat a felnőtteket, akik 2-3 éves gyermekeikkel , a lábbal hajtható műanyag motoron közlekednek, veszélyeztetve ezáltal a fórum megrendezését és az amazonasi esőerdők rendezésének ügyét.

A parkban - ideiglenesen  - helyezzünk ki : "Fűre lépni tilos ! " valamint "Fára mászni veszélyes ! " táblákat.

Végezetül pedig, a park bejáratához a "Viselkedjünk úgy a parkban, mint a szobrok ! " feliratú A2-es méretű tábla felállítását kezdeményezem.

Ha pedig nincs megegyezés, jöhet a "jólbevált" megoldás: a park helyén "betonyos társasház építése" ( nagyon mély garázsokkal), és/vagy még egy futballstadion felépítése. (Csapatot majd' "szerzünk...")

 

Várom a meghívót, addig is égig érjenek a fák és a parkot pedig kérjük vissza, Fuck !

Mm

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr10015066002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása