Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Klíma, Kampány, Kit érdekel ?!

2019. szeptember 01. - The milkman

Olvasom, hogy 50 naposra rúg a önkormányzati választási kampány... Óriási. Szépek a plakátok, jók a feliratok. "Mi újpestiek, NEM szemetelünk !" (Bezzeg Ferencváros...) "Zöld Kerület !" - hirdeti szűkebb lakóhelyem kormányzója ... Közvetlen környezetemben, csak az elmúlt két évben két önkormányzati saroktelek helyén (egyik korábban óvoda volt)  húztak fel nagy, beton társasházat. (Lehet, hogy zöld lesz a kerítés a térkő fölött...)

"Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal..." - elhíresült mondat Csurcsányi Ferenc Jóskától.

Leosztályozom: a tartalom helyes, a múlt idő nem indokolt. Tegyük át jelen és jövő időbe.

És gyorsan találjunk olyan döntéshozót (lehet oligarcha is), aki ingyenessé teszi a tömegközlekedést, bezáratja vasárnaponként (completto!) a shopping centereket, kerékpárutakat alakít ki (autóssávok helyén) és parkosít. Nincs más elvárásom. De már négy évem sincs. De az Emberiségnek sem sok. Mert megfulladunk...

Bár már olvasom lelki szemeimmel az országos kampányszöveget. "Mi Magyarok nem érzékeljük a klímaváltozást (ez az újpesti modell). "Magyarország a HŰSök Tere ! "- így majd egy másik.

Ki gondolta volna, hogy egyszer visszasírjuk Csurcsányi Ferenc Jóskát ?!

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr9015035118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása