Tej-chi

The Milkman

The Milkman

Van valami furcsa...

2019. augusztus 19. - The milkman

... és megmagyarázhatatlan érzés bennem. Napok óta stabilan jól érzem magam. Ön magában véve ez a nagyon különlegesen jó dolog, de nagyon óvatosan osztom meg ezt a fílinget  embertársaimmal.

Mindenki gyanakvóan néz rám a Tejcsarnokban , mikor néha (röviden) dalra fakadok, vagy a zárás követő rendrakási munka közepette, plüssállatokat próbálok elrejtegetni kollégáim zsebébe. Egy siketnéma harcostársam (M. a kétgyermekes családanya) veszi leginkább a lapot, a többiek ... kevésbé. A műszakvezető legkevésbé.

Mint a vakbélgyulladás. Komolyan kell venni. MINDENT: Valaki magyarázza el nekem, hogy miért ?!

Mire van ez a NAAAGY komolyság ?! Na de komolyan ! Egyik kedvenc elfoglaltságom, hogy egy presszó kávé mellett a cukrászda teraszáról figyelem az elvonuló embereket és azt találgatom: vajon elégedettek-e az életükkel.

A legjobb felhozatalban is az elégedettek aránya kb. 30 % volt. (Úgy hogy magamat kétszeres szorzóval) beszámoltam...) De mi is kell az elégedettséghez ? Csináljunk Elégedettségi Felmérést:

Kezdjük a pénztárcámban: pénzt már alig-alig találok benne, de... nicsak, itt egy nagyon régi kis kártya, amit egy barátomtól kaptam: "Légy csendben és várj az Úrra!". Ez áll rajta. Tehát naponta többször is elcsendesedem. Jó.

Egészség: valami furcsa és megmagyarázhatatlan okból elkezdtem nyújtani a horpaszizmomat. A tai ji mellett ez a pár perces jógagyakorlat rendkívüli módon "összekapja" a testem. És ez jó.

Kapcsolat: boldog párkapcsolatom van, a gyerekeimmel napi szinten érintkezem, (a legkisebb poronty itt örvendezik a hátam mögött) és igyekszem nagyon jóban lenni MAGAMMAL. Hm. Ez is jó.

Szerintem más nem kell az elégedettséghez. Talán egy csipetnyi humor.

Nem furcsa, hogy ennyi elég ??? Furcsa és megmagyarázhatatlan.

Oppsz ! Be kell fejeznem, mert főorvosi vizit lesz...Remélem nem engednek ki az emberek közé...

Mm

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://saratov.blog.hu/api/trackback/id/tr6315015528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása